tisdag 12 april 2011

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon

Vilken mysig bok! Nu vill jag också ha en hund att mysa och gå ut och gå med :) Jag fick låna boken av mamma som tyckte om den så mycket. Jag kom inte in i den direkt för det var så många personer det handla om så jag hade fullt upp med att lära vilka alla var och hålla isär dem. Tyvärr är den inbunden (än så länge) så den fick ligga hemma istället för att ligga i väskan och då blev det inte lika ofta jag läste den i början. Men sen blev jag fast ordentligt och då sträckläste jag tills den var slut. Och när den var slut så blev jag lite ledsen att den var just slut för jag ville läsa vidare och veta hur det går i fortsättningen osv. Men det vill jag oftast göra med alla såna här mysböcker. Lite speciellt att det är så mycket om hundar i boken. Men kunde verkligen se allt framför sig. Men man förstod hur det skulle gå :) Så känner ni för en myspys-bok så är detta ett bra val.

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv

1 kommentar:

  1. Japp, en riktig mys-pys-bok är precis vad det är. Jag blev glad när jag läste den och extra roligt var det att läsa den som nybliven valpägare ;-)

    SvaraRadera