fredag 30 juni 2017

Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan


I denna bok får vi fortsätta följa Polly, hennes pojkvän och lunnefågeln som hon tagit hand om.
De bor i en fyr och hon jobbar på det lilla bageriet. Men det händer saker och Polly får det tufft att veta hur hon ska hantera det. Hon måste hitta en lösning.
Jag tyckte dock inte denna bok var lika bra som den första. Men fortfarande gillar jag böckerna och jag vet att det finns ett par till i serien så dessa kommer läsas.
En härlig mysbok är det om man är ute efter det.

Sommaren har anlänt till det lilla fiskeläget i Cornwall och Polly Waterford kunde inte vara lyckligare. Hon är förälskad: i den vackra kuststaden hon kallar hemma, i sitt bageri på strandpromenaden, och mest av allt i sin pojkvän.

Men under ytan gnager en oro. Den milda sommarbrisen som sveper genom staden verkar bära något olycksaligt med sig. Hennes nyfunna vän har precis blivit änka, och hoppas att flytten till staden ska lindra hennes sorg. Men Polly vet något som helt kan rasera vännens försiktiga steg mot återhämtning. Samtidigt får pojkvännen brottas med plikter han trodde att han hade lämnat bakom sig och Polly börjar få svårt att hantera hans allt längre perioder av frånvaro.

Polly siktar mjöl, knådar deg och bakar bröd. Men ingenting verkar hindra den storm som kommer. Är hon på väg att förlora allt det hon kommit att älska?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar