onsdag 26 juli 2017

Delicious av Ruth Reichl


När jag fyllde år fick jag denna bok av min syster. Jag hade tittat på denna flera gånger för när det handlar om mat så är jag fast :) Så jag visste att jag ville läsa denna och min syster visste att det här var något för mig.
Jag såg fram emot att läsa den och jag kom snabbt in i boken. Älskar att läsa om mat!
Men sen tog det tyvärr stopp :( Handlingen blev inte alls som jag trodde och det blev för långdraget och rätt ointressant för min del. Jag tappa känslan tyvärr. Lite här och där så fick jag tillbaka känslan men det var alldeles för sällan. Jag hade nog hoppats för mycket på den här boken och trodde det skulle vara mer mat än vad det var.
Så det var tråkigt att jag blev besviken men ibland hoppas man lite för mycket :)
Men den hade sina ljuspunkter i alla fall där jag fick njuta och se det goda framför mig.

Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll.

Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar