onsdag 2 maj 2012

Doft av rosor av Nora Roberts


Redan dagen efter jag läste ut första delen av serien så ville jag ha tag i nästa. Jag tog mig ner på stan och köpte denna. Tog sen bara en dag att läsa ut denna och nu får jag gott vänta på de resterande i serien tills de släpps.
I denna bok får vi följa Emma som är floristen i agenturen. Vi får vara med när hon gör alla sina buketter och blomsterdekorationer till bröllopen. Även här kan jag nästan känna dofterna och se alla dessa underbara blommor framför mig och jag vill själv vara den som har detta arbete.
Och även här dyker kärleken upp och tar med oss på ett äventyr som vi redan kan :) Men som sagt, mysigt är det iallafall att följa kärleken och vänskapen som finns bland dem.
Nu är det bara att vänta på bok nr 3...som ännu inte har släppts.

Doft av rosor är andra delen i den charmiga romanserien Bröllopssviten av Nora Roberts. Här får du följa de fyra väninnorna som driver den framgångsrika bröllopsagenturen "I nöd och lust", i Connecticut, USA. Första romanen i serien heter Som en drömbild.
I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Alltså är jobbet som florist på vännernas bröllopsagentur det allra bästa hon kan tänka sig, helt enkelt ett drömjobb. Att hon driver det framgångsrika företaget tillsammans med sina tre bästa vänner gör det förstås ännu desto roligare.
Emma har all anledning att skatta sig lycklig och i omgivningens ögon har hon dessutom ett sprudlande kärleksliv. Men för egen del längtar hon efter en stadig och varaktig relation. Trots att åtskilliga män har uppvaktat henne genom åren har hon ännu inte träffat den rätte. Kanske finns han betydligt närmare än hon tror...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar