onsdag 2 maj 2012

Som en drömbild av Nora Roberts


Och så har jag fastnat i en ny serie av Nora Roberts. Denna serie handlar om 4 vänninor som sedan de var små lekt bröllop och har nu i vuxen ålder en bröllopsagentur tillsammans.
Varje dag fylls av kärlek, vänskap och lite fnurror på tråden som hör till såna här böcker :)
Såna här böcker vet man precis hur det går och hur det kommer sluta men ändå mysigt att förlora sig in i den världen. Denna första bok handlar om vänninan Mac som är fotografen. Vi får följa hennes fotograferingar vid bröllop och förlovningar men även allt runtomkring henne som händer.
Jag ser hennes fotografier framför mig när jag läser om dem.
En mysig bok som bara får mig att vilja ta tag i nästa bok och nästa väninna.

En tafatt men charmig lärare är verkligen inte typen som Mac Elliot blir kär i. Men en liten flört är kanske precis vad hon behöver. Allt för att slippa dras in alltför mycket i alla sockersöta bröllopsbesvär som hon ständigt utsätts för. Hon är fotograf och driver den framgångsrika bröllopsagenturen "I nöd och lust" tillsammans med sina närmaste väninnor; Emma, Parker och Laurel. Aldrig kan hon väl ana att en liten flört med den trygge och pålitlige Carter kan leda till något djupare. Helt oväntat drabbas Mac av en förälskelse större än hon kunde drömma om. Men är kärleken hållbar, hon som alltid behöver omväxling?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar