lördag 19 oktober 2013

Och så levde de lyckliga av Lucy Dillon


Jag verkligen älskar Lucy Dillons böcker! Denna hade jag med mig på semestern till Cypern så jag har legat på stranden och läst och inte velat sluta läsa.
Så där mysig som jag vill ha det. Jag drömmer mig bort och jag blir både glad och ledsen under bokens gång. Lucy Dillon kan verkligen få in familjekänslan och vänskapen och alla svårigheter man kan ha under livet.
Jag längtar redan till nästa bok.

När Anna får ta över den lilla övergivna bokhandeln i Longhampton går hennes dröm i uppfyllelse. Dessutom får hon annat att tänka på än maken Phil, de tre aviga bonusdöttrarna och deras hyperaktiva dalmatiner. Snart är hennes butik fylld av böcker med hisnande berättelser om kärlek, äventyr, hemliga trädgårdar och borttappade hundar. Ändå fattas något i Annas liv för att hon ska få den riktiga lyckokänslan. Annas perfektionistiska väninna Michelle, med sin blomstrande inredningsaffär, har stora planer för framtiden. Men när mörka hemligheter från det förflutna dyker upp och katastrofen hotar att slå sönder tillvaron, är det slut på alla romantiska drömmar. De två väninnorna kommer att tvingas att fatta livsavgörande beslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar