söndag 28 juni 2015

Nyårskyssen av Nora Roberts


Den tredje och sista boken i serien om värdhuset i Boonsboro. I varje bok har vi fått följa familjen Montgomery och om personerna i deras närhet. Denna bok får vi lära känna Ryder som är en av de tre sönerna Montgomery. Vi får också höra historien om spöket på värdshuset.
Som de tidigare böckerna så är det mycket kärlek i luften och man vet vad man får. Men ibland kräver man inte mer än så :)

Efter att ha lämnat storstaden, ett exklusivt hotell och en otrogen man bakom sig har Hope börjat om i den lilla staden Boonsboro, och trivs med sitt nya liv. Hon sköter stadens värdshus med säker hand och får gästerna att känna sig som hemma. Hon har allt hon vill ha, ett spännande jobb och nära väninnor – men på kärleksfronten är det mer stiltje än hon skulle önska. Den enda närkontakt med det motsatta könet hon får är när hon råkar i luven på Ryder Montgomery, den äldste av bröderna Montgomery som rustat upp det gamla värdshuset. Han är envis, tyst och tvär, och av någon anledning lyckas han alltid gå henne på nerverna. Visserligen råkade Ryder och Hope ge varandra en nyårskyss, men den var inget mer än ett tillfälligt misstag, det har de enats om. Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar