onsdag 31 augusti 2016

Drömmar, dårskap och en kär liten sak av Julie Cohen


En bok där man vet att det kommer gå helt fel. Tre personer och tre drömmar och så sätter de sig i en dum situation.
Det är stora frågor och mycket som sätts på spel. Man blir lite sorgsen men Julie hanterar det så bra i sitt skrivande. Men det är såklart inte en lätt situation att bli surrogatmamma åt sin bästa vän och hans fru's bebis när man också älskar sin vän mer än en vän. Så det händer mycket i boken och hur den slutar? Ja, du får läsa den såklart :)

Ben och Claire har försökt få barn i många år. När Claire äntligen blir gravid men snart får missfall, orkar hon inte kämpa mer. Hon tror att hon kan bli lycklig utan att bli förälder. Men Ben känner inte som hon, hans största dröm i livet är att bli pappa. Så när hans bästa kompis Romily under en blöt kväll på krogen kläcker den briljanta idén att hon kan föda barnet åt dem, tycker Ben att förslaget är så fantastiskt att han inte frågar sig vad som ligger bakom hennes erbjudande.
För Romily och Claire är varandras motsatser ifråga om allt, förutom en liten sak: båda älskar Ben. När testet visar positivt, befinner sig då de blivande föräldrarna nio månader bort från bebislycka, eller från en total katastrof?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar