söndag 31 december 2017

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan


En mysig fortsättning om det lilla bageriet på strandpromenaden. Det är tredje boken och nu vankas det jul och vad är mer passande än att läsa den runt jultid så man har samma känsla.
De är mysiga och man vet vad som kommer hända men det gör inget. Allt är dock inte frid och fröjd hela tiden utan det händer saker, stora som små och även en liten överraskning väntar som man inte väntar sig.

Det är snart jul i Mount Polbearne, det lilla ö-samhället strax utanför Cornwalls kust.När Polly inte är upptagen med att skapa läckerheter i det lilla bageriet på strandpromenaden myser hon med sin underbara pojkvän, Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte så bra som de hoppats, kanske borde de lägga sina bröllopsplanerna på is ett tag? Ingen problem för Polly, men Huckles barnlängtan blir inte lika lätt för henne att hantera. Det visar sig också att Pollys vän Kerensa undanhåller något. Något som riskerar att splittra vännerna.Men nu nalkas julen, en tid för familj, vänner och inte minst tid för julmarknaden, årets höjdpunkt! Men mitt i förberedelserna får Polly ett telefonsamtal som vänder upp och ner på allt. Hur ska hon ens kunna tänka på julen när hennes eget liv är ett enda stort kaos?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar