måndag 26 mars 2018

Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Sandy


En klassisk feelgood-roman som alla vet hur det kommer gå :)
En bok som jag har längtat rätt länge efter att få läsa. Och det var skönt att läsa den när det var vinter här med för att känna stämningen.
Men jag fastnade inte lika mycket som jag annars kan göra med såna här böcker. Det blev lite för mycket av allt putt-i-nutt. Jag tror jag hade för höga förväntningar på den här och därför blev jag lite besviken. Eller så var jag inte på rätt humör när jag läste den.
Jag har glömt flera delar av boken redan och det är tyvärr inget bra betyg.

En julroman som kommer att värma hjärtan i vinter!Det har gått sexton år sedan Asta lämnade Irland med ett krossat hjärta och ett barn i magen. Tillsammans med dottern Kitty trivs Asta bra i London men när hennes chef, den snygga tidningsmogulen Conan, vill att hon undersöker en religiös bluff i hennes gamla hemby tvingas hon plötsligt möta sitt förflutna. Det som skulle bli några få dagar i Tobercree blir på grund av en oväntad vinterstorm en hel semestervistelse. Samtidigt som julafton närmar sig med stormsteg blir Asta både tvungen att lösa bluffmysteriet och återknyta kontakten med sin excentriska familj. Dessutom lyckas hon stifta bekantskap med den mystiske Jake, samtidigt som Conans mail blir mer och mer flirtiga. Men går det ens att tina upp ett hjärta som varit fruset så många år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar