lördag 7 april 2018

Omgiven av idioter av Thomas Erikson


En bok som jag har sett många läst och som cirkulerar runt. Jag blev intresserad av att läsa om de olika personligheterna och själv se vad jag tillhör för kategori. Det var inte så svårt att lista ut vem jag är :) Jag är grön till största delen men med inslag av de andra färgerna i olika skeden.
Det var intressant och stundtals roligt att läsa och känna igen sig på sig själv och andra i olika beskrivningar. Nu förstår jag varför en del inte förstår det man säger fast man tycker man säger det tydligt enligt sig själv :)

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Med vetenskapliga grund och genom vardagens möten ger den dig konkreta hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: Vad gör jag åt det?

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är svårt att dela in människor i fyra färger, jag känner igen mig i alla färger så det blev mest förvirrande :P

    SvaraRadera