torsdag 2 juni 2011

Butiken på Blossom Street av Debbie Macomber

Åh vilken underbar bok. Verkligen en mys-pys bok. Vi får följa 4 olika kvinnor med olika bakgrunder. Lydia har öppnat en garnbutik och anordnar en stickkurs varav 3 kvinnor anmäler sig. Vi får följa kvinnorna ihop och även en och en och deras liv. Alla har sina problem och bekymmer men även sina lyckostunder.
Det är en jättemysig bok och jag har fällt tårar både av lycka och sorg. Jag ville inte att boken skulle ta slut. Jag ville fortsätta att läsa om dem. Men nu såg jag att det finns en efterföljare där vi får fortsätta läsa om Lydia och garnbutiken. Den ska snart inhandlas.

Kan du - bara genom första intrycket - veta om en person kan bli en av dina närmaste vänner? Två gånger har hon överlevt cancern. Nu har trettioåriga Lydia bestämt sig för att satsa stenhårt på framtiden, men vågar hon ta risken att bli kär? Statusfixerade Jacqueline, som är i femtioårsåldern, upptäcker att hennes äktenskap är tomt. Sedan länge. Hon är dessutom förtvivlad över att hennes käre son har gift "ner" sig. Den coola börsmäklaren, Carol, vill ha barn. Efter två misslyckade försök med provrörsbefruktninge hoppas hon slutligen på ett mirakel. Tredje gången gillt? Efter en tuff uppväxt är den unga Alix arg och defensiv. Men en alldeles speciell person kanske kan få henne att förändras... Ingen hade kunnat tro att de här kvinnorna skulle komma varandra så nära! Eller veta vad deras vänskap skulle föra med sig ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar