söndag 12 juni 2011

En flickfotografs bekännelser av Bingo Rimér

Den här boken blev jag nyfiken på direkt när jag såg den. Kan tänka mig att han har väldigt mycket att berätta :)
Så denna bok fick jag i födelsedagspresent av en vän. Så fort jag öppnade paketet och såg boken så börja jag läsa direkt fast jag redan höll på med en annan bok.
Oj oj oj, vilket liv Bingo har levt. Visst hade jag lite koll på snubben men inte allt detta. Vilka människor han har träffat, häftiga och konstiga fotouppdrag. Alla fester och allt som händer på dem. Det var riktigt intressant att få en inblick. Plus lite skvaller om andra personer som man vet vilka de är :)
Lite extra kul med foton i boken också.
Vågat av Bingo att vilja gå ut med allt som har hänt i hans liv, både positiva och negativa saker. Jag tyckte iallafall om att få en inblick i hans liv.

Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, motorcykelgäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är några av ingredienserna i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan, som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes, hur kronprinsessan Victoria och Hells Angels gick om varandra, och varför Bingos kärlekssemester med Tilde Fröling slutade med krossat hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar