söndag 12 juni 2011

Silhuetten av Christina Larsson

Det här bok nummer fyra om kriminalkommisare Ingrid Bergman. Jag har tyckt om alla böckerna och de går med rasande fart att läsa. Den här boken höll samma mått. När jag väl börja läsa så kunde jag inte sluta. Även om jag i bok tre fick lite dåliga vibbar så försvann de i denna bok som tur var.
När Ingrid kommer hem från en semester så får hon veta att det samma natt har gått flera larm i hennes bostad. Sedan får vi även följa Ingrids arbete med ett mord där ett svensexegäng hittar en död tonårstjej. Spännande, spännande...
Har du inte läst Christina Larssons böcker så gör det!

När kriminalkommissarie Ingrid Bergman, efter ett par ljuvliga drömveckor i Thailand, återvänder till Göteborg hinner planet inte nå marken på Landvetter förrän den tuffa verkligheten överrumplar henne.

Larmet hade under natten gått fem gånger i hennes hem på Lyckans väg - men varför, och vad hade hänt?

På Polishuset var hon mycket saknad och efterlängtad. Ett berusat svensexegäng, som tagit sig in i de gamla underjordiska befästningsgångarna innanför Vallgraven, upptäcker en död tonårsflicka. Mördad. Av vem eller vilka? Under utredningnes gång blir Ingrid Bergman brutalt medveten om den kvalificerade Ondskan.


Samtidigt börjar hon långsamt närma sig insikten att det också finns ett annat liv - ett liv utanför det krävande polisarbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar