söndag 31 maj 2015

Systrar emellan av Kristin Hannah


Jag har läst flera böcker av Kristin Hannah och jag har tyckt om varenda en. Det är så mycket känslor med i hennes böcker. Böckerna handlar alla om familj och släktband på ett eller annat sätt.
Den här boken har stått ett tag i hyllan och den var lite seg att komma in i men den blev bättre och bättre och sen ville jag inte att den skulle ta slut. Den var lite ytlig i början men det ändrades ju längre i boken jag kom. Det är så mycket kärlek i boken på alla de sätt, man blir varm inombords. Men det var även sorgsna delar som jag inte var beredd på men som hör livet till.
Dags att se om jag hittar fler olästa böcker av Kristin Hannah :)

För många år sedan gjorde Meghann ett val som kostade henne allt, inklusive relationen till systern Claire. Nu är hon en framgångsrik skilsmässoadvokat, och klienternas svikna förhoppningar har gjort henne övertygad om att kärlek bara är en illusion. Men så träffar Meghann någon som får henne att börja hoppas att hon har fel …Claire är kär. Sådär kär som hon trodde att man bara blev på film. Bröllopsdagen närmar sig, och i och med den en återförening med systern som hon inte har träffat på över tjugo år. Det känns nervöst. Kan olikheterna och det förflutna överbryggas?Medan sommarvindarna sveper in från Stilla havet inser Meghann och Claire att syskonband är slittåliga. Kanske kan de bli det de aldrig varit: en familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar