tisdag 11 augusti 2015

Personligt av Lee Child


Jippi!!! Då var det äntligen dags att läsa senaste boken av Lee Child. Nr 19 i serien. Det här är min favoritförfattare så längtar alltid till ny bok släpps och alla böckerna står i bokhyllan här hemma.
Har gått och sparat lite på den för att dra ut lite på längtan :) Men nu så är den läst och det gick lite för fort :) Det är en av Lee Child bättre böcker om Reacher. Man kastas in i boken direkt och sen vill man inte sluta läsa. Så har ni inte läst denna än så har ni nåt bra att se fram emot.

Jack Reacher är dagens James Bond, en thrillerhjälte vi inte kan få nog av. Jag kastar mig över varje bok så snart den kommit ut. - Ken FollettFrankrikes president har blivit utsatt för ett mordförsök. Någon har skjutit skarpt och avståndet mellan skytten och målet är häpnadsväckande stort. Det finns bara en man som kan skjuta från den distansen och Jack Reacher är den ende som kan veta vem det är. De har träffats förr, och då fick Jack Reacher skytten i fängelse. Motvilligt blir Jack Reacher kallad tillbaka till sin gamla arbetsgivare hos den amerikanska militärpolisen för att jaga rätt på skytten.Trots att Jack Reacher helst arbetar ensam, blir han ihopföst med Casey Nice, en nyutexaminerad analytiker som behåller lugnet med antidepressiva medel. Tiden är knapp om de ska lyckas hitta den skyldige innan G8-mötet, där världens ledare ska samlas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar