tisdag 29 mars 2016

Nyckeln till ljuset av Nora Roberts


Detta är en triologi av Nora Roberts. Jag gillar Nora Roberts och hennes böcker. De är lättsamma och man vet vad som väntar när man läser hennes böcker.
Denna var jag osäker på om jag skulle läsa för det är inte alls min typ av genre. Det är mystik, äventyr och gåtor. Men jag tog tag i boken i alla fall. Jag gillar boken för personerna i boken och deras relationer med varandra. Men det var nog det enda jag gilla. Sen kommer vi till denna mystik och leta nycklar efter gåtor osv för att hitta skatten. Nej, det går helt bort för mig.
Dock finns det två böcker till men inget som lockar mig alls. Men jag vill ju veta fortsättningen för personerna i böckerna men vill skippa allt annat däromkring. Men just nu ser jag inte att jag kommer läsa de andra två böckerna.

Galleristen Malory Prices liv förändras drastiskt då hon blir inbjuden till det magnifika huset på höjden strax utanför staden. Trots att hon aldrig träffat ägarna bestämmer hon sig för att acceptera inbjudan. Hon upptäcker att hon är en av endast tre gäster - alla unga kvinnor vars liv just genomgått en förändring. Deras mystiska värdar talar om legender från svunna tider och ger de unga kvinnorna ett förslag: Om de under en viss tid lyckas finna de tre nycklar som enligt legenden håller tre prinsessor fångna i en djup sömn, kommer de att bli rikligt belönade.
Malory är den som ska finna den första nyckeln. Tillsammans med sina nyfunna väninnor Zoe och Dana och Danas ohängde halvbror, journalisten Flynn, som envisas med att samtidigt uppvakta henne och gå henne på nerverna, kastar sig den vanligtvis så kontrollerade Malory ut i en helt ny värld, fylld av äventyr, spänning och romantik
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar