söndag 24 april 2016

Avdelning 73 av Sofie Sarenbrant


En riktig bladvändare. Här fortsätter boken med det som avslutades i förra boken och som vanligt så glömmer jag lätt när det har gått ett tag. Men boken är spännande och jag vill veta hur det går.
Men jag gillar tyvärr inte slutet alls. Blev besviken och så får man vänta igen till nästa bok och se hur det går. Men det är inget trovärdigt slut enligt mig därav min besvikelse. Men men, bara att vänta till nästa bok och tills dess har jag nog glömt hur denna sluta :)

Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida.Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa?Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar