söndag 13 juli 2014

Den man älskar av Mari Jungstedt


Då var det dags för den senaste boken av Mari Jungstedt. Förra boken sluta spännande så nu fick man veta fortsättningen. I den här boken är det många dödsfall och boken har växlat upp från förra boken där det var lite stillsamt och lugnt för att vara en Mari Jungstedt. Nu känner jag igen det jag är van vid med Mari Jungstedt. Jag sluka boken som vanligt och tyckte den var riktigt bra. Känns också bra att kriminalkommisarie Anders Knutas är tillbaka på arbetet igen.

Nu till i-landsproblemet att välja nästa bok att läsa :) Mitt stora semesterbekymmer just nu, haha.

En blek aprilsol kryper långsamt över det gamla stenbrottet i Bunge på norra Gotland där mäklaren Sanna Widding har hittats död. Några kilometer därifrån ligger en anrik kalkstensgård som hon fått i uppdrag att sälja. Men försäljningen väcker starka känslor i ägarfamiljen och snart stiger djupa och mörka hemligheter upp till ytan.
Kriminalkommissarie Anders Knutas är tillbaka efter sin sjukskrivning och kastas genast in i en omskakande mordutredning. Tillsammans med kollegan Karin Jacobsson inser han snart att Sanna Widding inte kommer att bli det enda offret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar