söndag 31 juli 2016

Dubbelbokat av Sophie Kinsella, Madeleine Wickham


En lättläst och lite smårolig feel-good. Två familjer råkas bli dubbelbokade i samma villa i Spanien som en bekant har lånat ut. Eller är det av misstag?
Båda familjerna bor ihop i samma villa i en vecka och ska samsas om utrymmet.
Mycket kan hända och två personer från respektive familj känner varandra och har ett förflutet ihop som ingen annan vet om.
Jag gillade boken och jag hade redan slutet klart för mig men ibland gillar jag att slut inte alls blir som man tror :)

Vad händer när två familjer tvingas bo i samma sommarhus en hel vecka? Vilka hemligheter dyker upp och står de verkligen ut med varandra?
Chloe behöver verkligen semester. Hon är så trött på att sy bröllopsklänningar och hennes man är deprimerad efter neddragningar på företaget där han jobbar. Då erbjuder hennes rike vän Gerard att låna ut sitt sommarhus i Spanien - perfekt!

Hugh är olycklig. Hans fru ägnar sig åt shopping och renovering och han får arbeta hårt för att ha råd med allt. Han har nästan aldrig tid att umgås med sina barn och känner dem inte alls. Sådan tur att hans vän Gerard har erbjudit dem att låna ett hus i Spanien så att han kan vila ut.

Båda familjerna anländer till sommarhuset och får en chock. Gerard har dubbelbokat dem. Besvärat försöker de komma överens, men spänningarna stiger i värmeböljan. Vem får ihop det med vem och vilka har ett förflutet tillsammans?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar