måndag 14 augusti 2017

Jag utan dig av Kelly Rimmer


En väldigt fin och sorglig berättelse om ett förälskat par som går en tragisk väg till mötes.
Hade jag inte läst "Livet efter dig" så hade denna bok fastnat i mitt hjärta. Den här boken är väldigt lik och man jämför dessa två böcker. Även om jag drogs med i boken och tårarna rann så fick jag inte samma känsla som jag borde ha fått.
Tråkigt för Kelly Rimmer att hamna i skymundan med sin bok när man sitter med en sådan levande historia som borde ta en med storm.

Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.
Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken. Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar