söndag 31 juli 2011

Röd lilja av Nora Roberts

Så var sista boken läst i denna triologi. Tråkigt att behöva lämna alla dessa goa och härliga människor i böckerna. Skulle gärna fortsätta läsa om dem.
I denna del får vi följa Hayley som är en av de tre kvinnorna vi har fått följa. Mycket spännande händer i denna bok och jag läste den under en dag.
Att fått följa med i denna otroliga handelsträdgård är en extra bonus och man ser framför sig alla dessa härliga växter och blommor.

Hayley tänker inte riskera allt hon älskar. Hon älskar sin lilla dotter Lily, sitt jobb på Harpers Handelsträdgård och sina nära väninnor Roz och Stella. Hon älskar också sin speciella vänskap med Harper, Roz äldsta son. Hon tänker inte riskera allt det här för en förälskelse.
Men det finns något mycket värre som kommer att störa Hayley. Den osaliga kvinnliga ande som hemsökt godset sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. Och hon har bestämt sig för att tränga in i Hayleys sinne för att få som hon vill. Kommer de tre kvinnorna någonsin få sinnesro på gården?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar